Υπ. Τουρισμού: Διαγωνισμός για υπηρεσίες σε ασφαλιστικά θέματα στον Τουρισμό | TornosNews.gr - Tornos News

Το Υπουργείο Τουρισμού προκηρύσσει την διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, για την παροχή υπηρεσιών επί ασφαλιστικών θεμάτων σχετικά με τον Τουρισμό, από πιστοποιημένο ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.

Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, κατόπιν εντολής αποκλειστικής διερεύνησης από το Υπουργείο, ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής θα πραγματοποιήσει μελέτη η οποία θα περιλαμβάνει:

. Μελέτη της ασφαλιστικής αγοράς και σχεδιασμός ολοκληρωμένων ασφαλιστικών προτάσεων, σχετικά με τις εν γένει δραστηριότητες του Υπουργείου, παρουσίαση και αξιολόγηση αυτών.

. Έρευνα και αξιολόγηση συμπεριλαμβανομένης της διερεύνησης τυχόν συνεργασίας ασφαλιστικών ταμείων μεταξύ χωρών, αναφορικά με την ασφαλιστική κάλυψη τρίτων, τουριστών προερχομένων από τις χώρες εκτός Σένγκεν, με σκοπό την απόκτηση εκ μέρους της Αναθέτουσας Αρχής της απαραίτητης εμπειρογνωμοσύνης και ασφαλιστικής τεχνογνωσίας.

. Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών επί ασφαλιστικών θεμάτων και συνδρομή στη διαχείριση κρίσεων επί ασφαλιστικών ζητημάτων.

. Υποστήριξη στη μελέτη και τον έλεγχο όλων των πιθανών ασφαλιστηρίων συμβολαίων και σύνταξη βελτιωτικών προτάσεων εφόσον απαιτούνται, οι οποίες υποβάλλονται στην αρμόδια Επιτροπή.

. Συνδρομή στη διαχείριση περιπτώσεων επέλευσης ασφαλιζόμενου κινδύνου (ζημία), μέχρι το στάδιο της καταβολής αποζημίωσης 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: Τετάρτη 17/5/2017 και ώρα 14.00 μ.μ.

Ημερομηνία αποσφράγισης προσφορών: Πέμπτη 18/5/2017 και ώρα 10.00 π.μ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ