Άρχισε το φετινό Limassol Boat Show! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ) - kanali6.com.cy

Άρχισε το φετινό Limassol Boat Show! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)  kanali6.com.cy

Για να μας προσέχει η θάλασσα, πρέπει κι εμείς να τη σεβόμαστε», επισήμανε σήμερα το απόγευμα η Υπουργός Μεταφορών, Βασιλική Αναστασιάδου, στη Μαρίνα ...

«Για να μας προσέχει η θάλασσα, πρέπει κι εμείς να τη σεβόμαστε», επισήμανε σήμερα το απόγευμα η Υπουργός Μεταφορών, Βασιλική Αναστασιάδου, στη Μαρίνα Λεμεσού, τελώντας τα εγκαίνια του φετινού Lımassol Boat Show, της μεγάλης έκθεσης για τα σκάφη αναψυχής, τα θαλάσσια αθλήματα και το ψάρεμα. 

Στο χαιρετισμό της, η κ. Αναστασιάδου επισήμανε ότι η έκθεση θα αποτελέσει και φέτος σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της θάλασσας και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτήν, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι η πολιτεία οφείλει να στηρίζει κάθε μορφή τουρισμού, αφού αποτελεί έναν από τους κύριους αιμοδότες της οικονομίας του τόπου μας. 

Ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαϊδης, ανέφερε με τη σειρά του ότι η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί την πιο σημαντική έκθεση στο είδος της στη Μεσόγειο, ενώ τόνισε ότι η διοργάνωση είναι ένα πολυθέαμα, που έχει να κάνει με τη θάλασσα και ό,τι την αφορά.

Με αφορμή την έναρξη της διοργάνωσης, ο Εμπορικός Διευθυντής της Μαρίνας Λεμεσού, Νικηφόρος Παμπακάς, ανακοίνωσε ότι η Μαρίνα Λεμεσού έχει πρόσφατα βραβευτεί με τη διάκριση “Five Gold Platinum Award”, αποτελώντας τη πέμπτη Μαρίνα στον κόσμο που κατέχει το συγκεκριμένο βραβείο.

Το Lımassol Boat show πραγματοποιείται για 5η συνεχή χρονιά και θα περιλαμβάνει 120 εκθέτες από 10 χώρες. Στους χώρους της Μαρίνας Λεμεσού φιλοξενούνται εκθέματα για ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στο τομέα σκαφών αναψυχής, των θαλάσσιων αθλημάτων, της ψυχαγωγικής αλιείας, των καταδύσεων και άλλων υπηρεσιών του κλάδου. 

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Μαΐου.