Εκτός εντατικής ο οδηγός του τζετ σκι που πήρε φωτιά - neakriti.gr

Εκτός εντατικής ο οδηγός του τζετ σκι που πήρε φωτιά  neakriti.gr

Τα εγκαύματα του άντρα αντιμετωπίζονται πλέον στη χειρουργική κλινική.

Βγήκε από την εντατική ο 31χρονος άντρας που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ το μεσημέρι της Τετάρτης έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο jet ski όπου επέβαινε στο λιμανάκι των Γουρνών.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου κ. Φανουργιάκη, ο εγκαυματίας αποσωληνώθηκε και μεταφέρθηκε για την περαιτέρω νοσηλεία του στη χειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ, ώστε να αντιμετωπιστούν τα εγκαύματά του.

Η κατάστασή του θεωρείται πολύ καλή και δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του μετά από αυτή τη μεγάλη περιπέτεια.

Το χρονικό του περιστατικού

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο λιμανάκι των Γουρνών, στην πρώην Αμερικανική Βάση, όταν εκδηλώθηκε φωτιά σε τζετ - σκι και ενώ ο ιδιοκτήτης του βρισκόταν μέσα σε αυτό.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε λίγο μετά τη 1 και μισή το μεσημέρι την ώρα που ο 31χρονος οδηγός του θαλάσσιου σκάφους αναψυχής, το οποίο και βρισκόταν στην γλίστρα, ετοιμαζόταν να το θέσει σε λειτουργία.

Την στιγμή που έβαζε μπροστά την μηχανή, έγινε ανάφλεξη από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Αμέσως ειδοποιήθηκε και έσπευσε όχημα της πυροσβεστικής ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Λόγω της φωτιάς, προκλήθηκαν εγκαύματα στον ιδιοκτήτη του θαλάσσιου σκάφους, ο οποίος με την συνδρομή των διασωστών, άμεσα μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ.

(φωτογραφία αρχείου)