Ανοίγει τις πύλες του την Πέμπτη το Limassol Boat Show - kanali6.com.cy

Ανοίγει τις πύλες του την Πέμπτη το Limassol Boat Show  kanali6.com.cy

Με εντυπωσιακά εκθέματα ανοίγει την ερχόμενη Πέμπτη τις πύλες του προς τους επισκέπτες το "Limassol Boat Show", η μεγάλη έκθεση για τα σκάφη αναψυχής ...

Με εντυπωσιακά εκθέματα ανοίγει την ερχόμενη Πέμπτη τις πύλες του προς τους επισκέπτες στη Μαρίνα Λεμεσού το "Limassol Boat Show", η μεγάλη έκθεση για τα σκάφη αναψυχής και των αθλημάτων της θάλασσας, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 12 Μαΐου. 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, που διοργανώνεται για 5η χρονιά, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν επιβλητικά σκάφη, υπηρεσίες και προϊόντα για τα σκάφη, θαλάσσια αθλήματα, ψυχαγωγική αλιεία και κατάδυση, ενώ για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχουν παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας με θέμα τη θάλασσα και το ψάρεμα. Για πρώτη φορά επίσης θα παρουσιαστούν στην Κύπρο αλλά και στην Ανατολική Μεσόγειο, νέα σκάφη, υπηρεσίες και προϊόντα.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Μαρίνα Λεμεσού, παρουσιάστηκε η φετινή διοργάνωση, που θα περιλαμβάνει πάνω από 120 εκθέματα από διάφορες χώρες. Στη διάσκεψη παρεύρεθηκαν ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαϊδης, ο Διευθυντής της Dacor Advertising and Media Ltd, Άριστος Αριστείδου, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της Μαρίνας Λεμεσού, Νικηφόρος Παμπακάς, και εκ μέρος του Ομίλου Πιλακούτα, ο Area Manager Λεμεσού και Πάφου, Δημήτρης Δημητρίου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Λεμεσού ανέφερε ότι ο Δήμος Λεμεσού στηρίζει για ακόμη μια χρονιά το Limassol Boat Show, μια εκδήλωση, η οποία, όπως είπε, έχει γίνει πλέον ένας παρά πολύ σημαντικός θεσμός για την πόλη μας. Ο κ. Νικολαϊδης είπε ακόμη ότι η εκδήλωση δεν είναι απλά μια έκθεση σκαφών, είναι ένα πολυθέαμα, που αφορά σε ό,τι έχει σχέση με τη θάλασσα.

Εκ μέρους της Μαρίνας Λεμεσού, ο Νικηφόρος Παμπακάς ανέφερε ότι στόχος είναι όπως το Limassol Boat Show εδραιωθεί ως η πιο ελκυστική διεθνής έκθεση σκαφών αναψυχής στη νοτιοανατολική Μεσόγειο. 

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει η Υπουργός Μεταφορών, Βασιλική Αναστασιάδου, την ερχόμενη Πέμπτη, στις 5 το απόγευμα.

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο "Τρακασόλ", της Μαρίνας Λεμεσού, ημερίδα ενημέρωσης του κοινού για τα επιτρεπόμενα μεγέθη αλιείας των ψαριών, ενώ το Σαββατοκύριακο σεμινάρια με θέμα το ψάρεμα και το σκάφος. Για τα παιδιά θα υπάρχει face painting το Σαββατοκύριακο, από τις 16:00 μέχρι τις 19:00.

Τόσο η είσοδος, όσο και οι περισσότερες δραστηριότητες για το κοινό είναι δωρεάν.